Avlyser konserter

Arktisk Filharmoni avlyser og utsetter planlagt konserter.

Arktisk Filharmoni  Foto: Arktisk Filharmoni

nyheter

Onsdag formiddag skriver Arktisk Filharmoni i en pressemelding at de, basert på de nye rådene fra norske helsemyndigheter knyttet til smitterisiko i forbindelse med koronaviruset, og etter en grundig vurdering fra Arktisk Filharmonis ledelse avlyser eller utsetter alle deres konserter i uke 11 og 12, altså denne uka og neste.


Slik vurderer HT og Kulturhuset nye koronatiltak

Tromsøs kulturinstitusjoner tar FHIs anbefalinger på alvor og vurderer tiltak for å forhindre spredning av koronaviruset.


– Noen av disse konsertene vil bli satt opp på et senere tidspunkt, men det er ennå for tidlig å si noe om tidspunkt for disse og hvilke det gjelder. Mer informasjon om eventuell refusjon av allerede kjøpte billetter vil også komme etter hvert som vi får en bedre oversikt over hvilke konserter som blir gjennomført senere og ikke minst hvilke retningslinjer som utarbeides om dette fra sentralt hold, skriver de i pressemeldingen.


Avlyser Nelly-konsert

The Edge har valgt å avlyse lørdagens konsert med rapperen, som følge av FHIs anbefalinger. Nå håper de at konserten kan arrangeres på et senere tidspunkt.


– I denne sammenhengen er det viktigste for oss å tenke på publikums – og våre ansattes – helse og sikkerhet, og vi velger derfor å avlyse/utsette konsertene vi hadde planlagt å arrangere denne uken og neste for ikke å utsette folk for smitterisiko i en utfordrende og uoversiktlig situasjon for storsamfunnet, sier direktør Tor Lægreid i Arktisk Filharmoni i pressemeldingen.

Konsertene som er planlagt fra uke 13 vil bli vurdert fortløpende