Følg kommunens pressekonferanse om korona-krisen her

Onsdag har totalt to personer har omkommet som følge av korona-viruset i Tromsø . Vi viser kommunens stream fra pressekonferansen her.

PRESSEKONFERANSE: Se dagens pressekonferanse om koronasituasjonen i Tromsø her.

nyheter

Til stede på pressekonferansen som begynner klokken 15.00 onsdag er ordfører Gunnar Wilhelmsen, smittevernoverlege Trond Brattland og avdelingsdirektør for Helse- og omsorg, Margrethe Kristiansen.

Kommunen har ikke på forhånd gitt en indikasjon på hva de kommer til å informere om, men siden forrige pressekonferanse tirsdag har nok en person som har fått påvist korona-viruset omkommet. Vedkommende var en eldre UNN-pasient, med alvorlig, underliggende sykdom.

Også en annen mann, en 72-åring, har omkommet som følge av koronaviruset, det informerte kommunen om under en pressekonferanse tirsdag.


UNN-pasient med koronasmitte døde i natt

Pasient med Covid-19-smitte døde ved UNN natt til onsdag. Etter at en 72-åring døde i sitt eget hjem natt til tirsdag er det nå 2 koronasmittede er døde i Tromsø.Den avdøde fikk aldri vite at han var smittet

Søndag ble den avdøde 72-åringen testet for koronavirus. To dager senere døde han i sitt eget hjem, uten å vite at han var smittet.