Tre pasienter med påvist koronasmitte innlagt på UNN Tromsø

Per torsdag er det totalt tre personer innlagt med koronasmitte på UNN avdeling Tromsø.

TRE INNLAGT MED COVID-19: Per torsdag er tre personer innlagt smittet med Covid-19 på UNN.   Foto: Ronald Johansen

nyheter

UNN opplyser på sine nettsider at fire personer er innlagt med Covid-19, tre av disse i Tromsø og en i Harstad.

Fredag i forrige uke ble den første pasienten smittet med koronaviruset innlagt på intensivavdelingen ved UNN Tromsø. Mannen var allerede innlagt ved sykehuset da det ble oppdaget at han var smittet med sykdommen.


UNN-pasient med koronasmitte døde i natt

Pasient med Covid-19-smitte døde ved UNN natt til onsdag. Etter at en 72-åring døde i sitt eget hjem natt til tirsdag er det nå 2 koronasmittede er døde i Tromsø.


Pasienten, en mann fra Tromsø kommune, hadde en underliggende sykdom som bidro til at vedkommende var sårbar. Mannen døde natt til onsdag.


UNN utelukker ikke at flere innlagte pasienter på sykehuset har koronasmitte

UNN-direktør Anita Schumacher sier det ikke vil overraske henne om det kommer flere positive prøver på koronasmitte fra innlagte pasienter de nærmeste dagene.


Siden tirsdag har ytterligere to blitt innlagt på UNN Tromsø med koronasmitte.

UNN ønsker ikke å opplyse noe nærmere om de enkelte pasientene som er innlagt av hensyn til personvernet og de pårørende.

– Vi gjorde det da den første pasienten ble innlagt, men kommer ikke til å gjøre det nå når det kommer flere pasienter inn med Covid-19, skriver kommunikasjonsrådgiver Jørn Resvoll ved UNN i en e-post til iTromsø.