Tre personer tiltalt for oppbevaring av narkotika og dopingmiddel

En 47-åring fra Tromsø må møte i retten sammen med to en kvinne (22) og en mann (30) fra Alta.
nyheter

De to altaværingene er tiltalt for å ha oppbevart 1165 gram amfetamin, 81 gram heroin, 710 tabletter inneholdende virkestoffet klonazepam og 100 tabletter inneholdende virkestoffet alprazolam i en bolig i Tromsø i juli i fjor. Alta-mannen (30) skal også ha oppbevart rundt 20 gram amfetamin på en adresse i Bodø noen måneder tidligere.

30-åringen skal også ha oppbevart veksthormoner og testosteron på en adresse i Tromsø.

Tiltalt for medvirkning

Tromsøværingen tiltaltes for å ha medvirket til oppbevaring av heroin og cirka 800 tabletter inneholdende virkestoffene klonazepam og alprazolam ved at han tillot at narkotikaen ble oppbevart i hans bolig.