Dette skjedde i natt

Politiet fikk mye å henge fingrene i natt til mandag.
nyheter

Politiet skriver på Twitter natt til mandag at bevæpna patruljer rykket ut til et hotell i sentrum etter melding om en truende mann med øks inne på hotellet. Patruljen fikk raskt kontroll på mannen og ingen er skadet.

Politiet starter etterforskning og sørger for at involverte blir ivaretatt.

Travel natt for politiet

Politiet melder om flere hendelser i løpet av natta.

En beruset mann i 60-årene ble innbrakt fra sentrum og innsatt i drukkenskapsarresten. Mannen var ikke i stand til å ta vare på seg selv.

Senere på kvelden fikk politiet melding fra en dørvakt på et utested om en beruset eller ruset gjest som var uønsket på utestedet. Personen fremsto som lite samarbeidsvillig overfor patruljen. Han ble innbrakt og innsatt i drukkenskapsarresten.

En beruset mann i 20-årene ble bortvist fra sentrum etter at han nektet å forlate et utested etter anmodning fra dørvakt. Vedkommende valgte likevel å dra tilbake til utestedet. Han ble innsatt i drukkenskapsarresten. Sak opprettes.To voldshendelser og støyende russ

Politiet melder om to voldshendelser i sentrum i natt. Først måtte en patrulje gripe inn på Stortorget og bortvise to personer fra sentrum. I en annen hendelse utenfor kino skilte politiet to personer fra hverandre og viste dem bort fra sentrum resten av natta.

En patrulje rykket også ut til melding om støyende russ ved Fløyahallen. Politiet beskriver stedet som relativt rolig med 4–5 russebiler samlet. Russen ble anmodet om å respektere natteroen, noe de sa at de skulle gjøre.