Helikoptersøk etter savnet fisker i Divielva

Et fly fra Bardufoss flyklubb bistår i søket torsdag kveld.

DIVIDALEN: Store ressurser søker etter en mann i 50-årene som er meldt savnet etter en fisketur i Divielva i Målselv.  Foto: John Strandmo

nyheter

En fisker er meldt savnet i Divielva i Målselv kommune.

Nødetater, Røde Kors Hjelpekorps, luftambulanse, Norsk Folkehjelp og forsvarspersonell har rykket ut til stedet for å søke etter mannen, meldte politiet klokken 14.20.

Torsdag kveld er søket utvidet, melder NTB.

– Nå bistår et fly fra Bardufoss flyklubb med søk langs elva sammen med Røde Kors, Norsk Folkehjelp og Norske Redningshunder, i tillegg til sivile i båter, sa operasjonsleder Morten Augensen i Troms politidistrikt til nyhetsbyrået klokka 20.35.

Ifølge NTB er den savnede en mann i 50-årene fra Sør-Norge. Det er familien som har meldt mannen savnet og varslet nødetatene, skriver Nordlys.

– Han dro for å fiske i dag tidlig klokka 06, men har ikke kommet tilbake. Det er gjort funn av eiendeler, så vi er bekymret for hans ve og vel, sa operasjonsleder Karl Erik Thomassen i Troms politidistrikt til samme avis torsdag ettermiddag.

HELIKOPTERSØK: To helikopter fra UNN deltok tidligere i søket.  Foto: John Strandmo

Tidligere var det to UNN-helikopter i søk ved området Holt og videre mot Nordgård, forteller iTromsøs reporter på stedet.

Politiets operasjonsleder Morten Augensen forteller at det søkes i et større område langs Divielva, og opplyser at det også er dykkere på stedet.

– Nå er det kun ett helikopter som søker langs elva, og det vil nok holde på en stund til, fortalte operasjonsleder Morten Augensen klokken 15.45.

Strømmen beskrives som stri, og det skal være mye vann i elva.

Saken oppdateres.