Mann i 20-årene ble funnet fastklemt under stjålet ATV fredag ettermiddag

ATV-en ble stjålet på Brevikeidet rundt klokka 03.00 natt til fredag. Politiet utelukker ikke at mannen kan ha ligget fastklemt siden da.

Nødetatene rykket ut til Breivikeidet etter en melding om en person som lå fastklemt under et veltet ATV-kjøretøy.  Foto: iTromsø-tipser

nyheter

Tromsø politidistrikt meldte tidlig fredag ettermiddag at det var kommet inn en melding om tyveri av en rød Polaris ATV fra Breivikeidet. Forholdet ble anmeldt og kjøretøyet etterlyst.

Klokka 16.30 meldte politiet på Twitter at nødetatene rykket ut til Brevikeidet for å følge opp en melding om en ulykke med en ATV hvor sjåføren lå fastklemt under kjøretøyet.


Politiet: – Han var ved bevissthet

Operasjonsleder i politiet, Morten Augensen, kunne fortelle at ATV-en skal ha blitt stjålet rundt klokka 03.00 natt til fredag.

– Det er uvisst hvor lenge han har ligget der fastklemt, men ulykkesstedet er ikke så langt fra stedet hvor den ble stjålet så han kan ha ligget der siden 3-tiden i natt, sier Augensen.

ATV-en ble ifølge politiet funnet veltet noen hundre meter fra hovedveien på en lite trafikkert skogsvei. Mannen var ved bevissthet og pratet med personen som ringte inn ulykka.

Augensen har ikke fått verifisert om innringer også er eier av kjøretøyet.

Politiet oppretter sak.


UNN: – Alvorlig skadd, men stabil

Litt over klokka 17 melder Troms politidistrikt at mannen er fraktet til UNN.

Mannen i 20-årene som kjørte ATV-en ble fraktet fra Breivikeidet til UNN med ambulansehelikopter.  Foto: iTromsø-tipser

Klokka 18.30 kunne pressevakt ved UNN, Solveig Jacobsen, informere om at sjåføren er kommet inn til sykehuset og at det dreier seg om en mann i 20-årene.

– Han er alvorlig skadd, men stabil, sa Jacobsen til iTromsø.