29-åring tiltalt – skal ha kuttet annen mann over halsen med tapetkniv

Den fornærmede i saken måtte få flere blodoverføringer og måtte på akuttkirurgisk behandling.
nyheter

Hendelsen fant sted i september for to år siden på an adresse i Tromsø. Ifølge tiltalen påførte mannen en jevngammel et kutt over halsen på mellom 10 og 12 centimeter. Kuttet skar over to av samleårene i halsen til fornærmede.

Skaden førte til omfattende blødning, og den fornærmede måtte hentes med ambulanse. Han ble fraktet direkte på operasjonsstue på traume-mottak, der han blant annet fikk flere blodoverføringer, og det ble utført manuell kompresjon på halsen.


«Uten rask medisinsk behandling var skaden potensielt livstruende», heter det i tiltalen.

29-åringen er også tiltalt for å ha hatt en overgrepsvideo som viste et barn på telefonen sin.

Rettssaken mot mannen starter mandag i Nord-Troms tingrett, det er satt av to dager til saken.