Se bildene

Fem millioner for «rønne» i havgapet: – Du må nesten ha hjelp for å gå inn i huset

Ivar selger falleferdig hus med to kilometer strandlinje og tomt på 1600 mål til milliontakst.
nyheter

Et slitent hus ved veis ende i Kvaløyvågen er lagt ut for salg med en prislapp på fem millioner kroner. Med på kjøpet får du et falleferdig naust og fiskeskur for tørrfisk, 1600 mål jord og jaktterreng, to kilometer strandlinje og sju ferdig regulerte boligtomter.

– Du må ha arbeidslyst om du vil renovere huset. Du må nesten ha hjelp for å gå inn i huset. Det er ei tømmerkasse som er kjempespennende å renovere, sier eiendomsmegler og partner Ivar Nerdal i Sne Eiendom.


Nå er den verneverdige «rønna på hjørnet» nok en gang lagt ut for salg

Boligen fra 1859 i Grønnegata er nok en gang til salgs, med en prisantydning på 2,4 millioner kroner.


STRANDLINJE: Med på kjøpet får du to kilometer strandlinje ved veis ende.  

Han innrømmer at han er litt usikker på om han treffer markedet med en prisantydning på fem millioner kroner.

– Vi er veldig spente på prisingen av eiendommen. Det kan bli alt mellom himmel og jord. Det er et kinderegg av en eiendom, så hav som blir konklusjonen i markedet på verdien av eiendommen er vi spente på, sier Nerdal.

FISKESKUR: Et falleferdig skur til å henge tørrfisk følger med.  

Skal du kjøpe hus? Da bør du lese dette først

Hvor gammel er gammelt, hva betyr det egentlig at huset er energimerket «F–gul», hvor farlig er det at utleiedelen ikke er kommunalt bruksgodkjent, og hva burde du se ekstra etter på visning? Eksperten har svarene.


Selger arvegods

Eiendommen ligger på et nes ytterst i det lille fiskeværet Kvaløyvågen en halvtimes kjøring fra Tromsø. Eiendommen har i tillegg til den gamle gården ute på neset sju ferdigregulerte boligtomter på oversiden av en internvei og et område som kan brukes til næringsaktivitet.

SISTE HAVN: Eiendommen ligger ved veis ende i Kvaløyvågen 

Stedet er nærmeste nabo til fiskebruket i Kvaløyvågen og til kaia der det drives turistfiske. Nerdal sier prisen markedet vil betale trolig vil avhenge av hva kjøperne vil bruke eiendommen til.

– Det er en eiendom som har mange fasetter. Du har areal som er godkjent brukt til næringsvirksomhet, du har sju ferdig regulerte boligtomter, og du har en nedfalls enebolig. Du kan kjøpe eiendommen for å bo der, eller bare for å gå på jakt, sier Nerdal.


Cecilie tjener en halv million og får ikke kjøpt bolig i Tromsø

Etter fire år på boligjakt i Tromsø har sykepleier Cecilie Uteng nesten gitt opp å finne en bolig hun har råd til. – Det er frustrerende å bli slått ut av budrunden i det øyeblikket den starter.


NAUST: Et vaklevorent naust står i fjæra.  

– Det er uvanlig og sjelden å kunne kjøpe så mye land så bynært. Kvaløyvågen er siste naturlige havn før storhavet, legger han til.

Det er tre arvinger som selger eiendommen som har vært i familiens eie i flere tiår.