De startet med én etasje – nå har Hildr tatt over hele huset og åpnet ny stue

Mange disputaser, konfirmasjoner og andre selskap har blitt avlyst i år. Det fikk Hildr til å pusse opp ei ny stue. I stedet for å satse på selskaper, er målet å bli en nabolagspub og et lite kulturhus.

OPPUSSING OG UTVIKLING: Marius og Gabriela Carlehed Jacobsen på Hildr har snart pusset opp alle etasjene i Skippergata 11. De er akkurat ferdig med denne stua, som de håper skal bli en veldig uformell møteplass der man kan ta med egne vinylplater.   Foto: Ronald Johansen

nyheter

For bare et par uker siden sto den nye stua ferdig. Eller, ny og ny. Den ser ut som bestemors stue og består av bruktmøbler, gamle malerier og en vinylspiller. Denne nye, gamle stua er et av flere satsingsområder for Hildr. Og blant de siste oppussingsprosjektene.