EiendomsMegler 1 overtar salgsansvaret for Vervet

Nå har de salgsansvaret for Tromsøs største byggeprosjekt etter at tidligere selger Totaleiendom la ned sin avdeling i slutten av august.

SKAL SELGE: Fra venstre: Terje Opland, Wenche Odden Kvamme, Trond-Erling Jensen og Dag lIttle. 

nyheter

− Et helt spesielt prosjekt, sier avdelingsleder Wenche Odden Kvamme i EiendomsMegler 1 i en pressemelding sendt ut torsdag morgen.

Kvamme omtaler byggeprosjektet som noe mer enn bare vanlige boliger.

− Her er det lagt opp til møteplasser, som bibliotek, treningsrom, innvendig golfsimulator og verksted, som gjør at både unge og eldre enkelt kan møtes. Det er virkelig byutvikling på sitt beste, sier Kvamme i pressemeldingen.

EiendomsMegler 1 overtar ansvaret for salget av Vervet etter Totaleiendom AS.


Bård får rekordpris på over 90 tusen per kvadrat på Vervet

Eiendomsutvikler Bård Sverdrups selskap Total Eiendom har solgt leiligheter for over en halv milliard kroner på Vervet. - Tromsø er klar for sin egen Aker brygge.


La ned Tromsø-avdeling

I slutten av august meldte Totaleiendom at selskapet la ned sin avdeling i Tromsø. Tre ansatte mistet jobben.

Avdelingen har stått for salg av alle prosjekter gjort av Totaleiendom, som er eid av William Eiendom AS. Inntil nylig hadde Totaleiendom salgsansvaret for boligprosjektet Vervet.

– Det er selvfølgelig kjempetrist. Vi mister helt fantastiske fine ansatte, og det er ikke noe gøy, sa konsernleder i William Eiendom AS til Nordlys i august.


Vervet rammes av koronasituasjonen: – Vi må skyve på prosjekter

Salgsansvarlig Alexander Uhre Mikkelsen i Totaleiendom AS prøver likevel å se positivt på situasjonen: – Jeg har tro på at bransjen og Vervet klarer seg fint, sier han.