Nå er kontrakten med den nye kommunedirektøren signert. Får 1,5 millioner i året

Forhandlingene mellom arbeidsgiverutvalget og den nye kommunedirektøren Stig Tore Johnsen er signert.

FRA PEAB TIL KOMMUEN: Stig Tore Johnsen får en årslønn på 1,5 millioner kroner.   Foto: Fotograf Ørjan Bertelsen

nyheter

Tromsø kommune skriver i en pressemelding i dag, torsdag at forhandlingene mellom arbeidsgiverutvalget, bestående av Gunnar Wilhelmsen, Marlene Berntsen Bråthen og Morten Skandfer har forhandlet fram en arbeidsavtale med Stig Tore Johnsen.

Johnsen tiltrer i stillingen som kommunedirektør 1. februar 2021.

– Jeg vil først si at jeg takker for tilliten. Dette blir veldig spennende og jeg gleder meg til å begynne i jobben og til å møte mine nye kolleger, sier Stig Tore Johnsen i pressemeldingen.

– Dette har vært en spennende prosess. Jeg er overbevist om at Stig Tore Johnsen er rett person på rett plass. Vi gleder oss til å starte opp med den nye kommunedirektøren, og vi skal sørge for å ta ham imot på en god måte. Dette ser jeg virkelig fram til, sier ordfører Gunnar Wilhelmsen i pressemeldingen.

Samme dato som Johnsen tiltrer, går Mari Enoksen Hult tilbake til sin ordinære stilling som stabssjef.

Johnsen får en årslønn på 1,5 millioner kroner, inklusiv alle tillegg ifølge kommunens pressemelding.