Sammenstøt mellom to biler - to personer lettere skadet

To personbiler er involvert, en person skal i etterkant ha klaget på smerter i rygg og nakke.

TRAFIKKUHELL: Mandag ettermiddag oppsto et trafikkuhell utenfor frisørsalongen Bella i Tromsdalen.   Foto: Daniel Lilleeng

nyheter

Politiet skriver mandag ettermiddag at det har oppstått et trafikkuhell i Bruvegen i Tromsdalen utenfor frisørsalongen Bella, ved bensinstasjonen Esso. Ifølge politiet er det to personbiler involvert i trafikkuhellet og to personer klager på smerter etter hendelsen, begge disse to er fraktet til legevakta.

– Det har vært et sammenstøt mellom to personbiler. Det er snakk om en påkjørsel bakfra i en køsituasjon, sier Roy-Tore Meyer, operasjonsleder ved Troms politidistrikt til iTromsø.

Totalt seks personer er involvert i hendelsen, fem voksne og ett barn.

I bilen som ble påkjørt bakfra satt det tre voksne. To kvinnelige passasjerer som satt i denne bilen er fraktet til legevakta etter og gitt beskjed om at de opplever smerter, blant annet i nakke og rygg. Ifølge innsatsleder Siv Renland er de to kvinnene fraktet til legevakta for nærmere undersøkelser, av det hun kategoriserer som lettere skader.

I bilen som kjørte inn i den andre satt det to voksne og ett barn.

Barnet skal ha vært et spedbarn, ifølge vitner på stedet.

– Vi har opprettet sak på forholdet, sier Renland.

MINDRE SKADER: Dette er bilen som ble påkjørt bakfra.  Foto: Christer Pedersen

Bilen som kjørte inn i den andre er svært skadet og ifølge Meyer ikke kjørbar, mens den bilen som ble kjørt inn i bakfra er lettere skadet. Begge bilene er fraktet fra stedet.

SKADET: Slik så en av de to personbilene ut etter trafikkuhellet.  Foto: Daniel Lilleeng

Det skal ha lekket frostvæske fra en av bilene etter hendelsen og innsatsleder Renland ber derfor folk som ferdes i området å være forsiktig.

– Det er glatt i veibanen, sier Renland.

Bruvegen var sperret av en kortere periode da brannvesenet fikk fjernet en av bilene.