Skal servere studenter gatemat fra ny matvogn

Studentsamskipnaden i Tromsø vil med nytt mattilbud følge studentene «der de er».

GATEMAT FOR STUDENTER: Studenter og styremedlemmer i Samskipnaden tror en matvogn gir mange muligheter. Daniel Masvik liker tanken på å nyte en studentburger rett utenfor Driv, fremfor å måtte ta turen helt inn til sentrum. Fra venstre: Viljar Hanssen, Daniel Masvik, Marte Bye Sørnes og styreleder Sebastian Henriksen.   Foto: Ronald Johansen

nyheter

Norges Arktiske studentsamskipnad lanserer i høst et nytt mat- og drikketilbud som skal servere studentene der de måtte befinne seg. Fra en ny «food truck» skal studenter kunne handle gatemat til studentpriser, enten det er morgenkaffen ved busstoppet, lunsj på campus, eller nattmat etter en konsert på Studentsamfunnet Driv.