Tre nye bekrefta smittet - to knyttes til personen som var på reise sørpå

Den tredje smittede er nærkontakt til et tidligere smittetilfelle, skriver kommunen i en oppdatering fredag formiddag.
nyheter

Mandag meldte kommunen at smitte i et mannskap fra en russisk fiskebåt preget pandemitallene. Med 5 nye positive prøveresultater etter tirsdagens tester, var 25 av 34 om bord bekrefta smittet på torsdag.

I tillegg var det én annen person bekreftet smittet som hadde vært på reise i en kommune sørpå. Kommunen driver nå med smittesporing for å kartlegge bevegelser. Gjester og ansatte som var på Graffi Grill søndag kveld ble oppfordra til å teste seg.

Fredag formiddag meldes det om tre nye positive testresultater siste døgn.

To er antatt smittet av personen omtalt torsdag som var på besøk i en annen kommune. Den tredje smittede er nærkontakt til et tidligere smittetilfelle, skriver kommunen i en oppdatering fredag formiddag.