Ansatt smittet på Sør-Tromsøya sykehjem

Usikkert om vedkommende har vært smitteførende på jobb.

SMITTE: Tirsdag varslet kommunen at en ansatt ved Sør-Tromsøya har fått påvist covid-19.   Foto: RONALD JOHANSEN

nyheter

En ansatt på Sør-Tromsøya sykehjem har fått påvist covid-19.

Det er usikkert om vedkommende har vært smitteførende på jobb.

– Selv om de fleste beboere og ansatte er vaksinert følger vi opp med testing og overvåking av situasjonen. Vi ønsker å oppdage eventuell smitte så raskt som mulig for å sette inn nødvendige tiltak. Det sier kommuneoverlege Inger Hilde Trandem i en pressemelding tirsdag ettermiddag.


Sør-Tromsøya sykehjem: Stenger avdeling for besøk

Tirsdag ble det kjent at én ansatt på Sør-Tromsøya sykehjem er koronasmittet. Avdelingen som er rammet, stenges ut dagen.


Det er fortsatt smitte i byen og kommunen minner i pressemeldingen om at alle må teste seg ved symptomer. Også de som er vaksinert. Det er fortsatt viktig å følge de generelle anbefalingene for å begrense smitte.

– Vi får flere vaksinedoser fremover og oppfordrer alle som ikke har bestilt time til vaksine om å gjøre dette. Målet nå er å få vaksinert så mange som mulig og så raskt som mulig. Det legges fortløpende ut nye timer som kan bestilles, sier Trandem, ifølge kommunen.