Ber tromsøfolk vurdere å flytte vaksinetimen sin

De som har fått time til vaksinering førstkommende torsdag, kan måtte bli nødt til å endre på avtalen grunnet Arctic Race.

VAKSINESENTERET: Tromsø kommunen opplyser om at det kan bli vanskelig å komme seg til vaksinesenteret på Mellomveien 110 torsdag grunnet avviklingen av Arctic Race.  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

nyheter

I en pressemelding tirsdag formiddag opplyser Tromsø kommune om at avviklingen av startetappen i Arctic Race førstkommende torsdag kan førte til problemer for dem som har time til vaksinering denne dagen.


Slik påvirker Arctic Race-etappen trafikken i Tromsø

Klokken 14.20 torsdag 5. august går startskuddet for sykkeletappen i og rundt Tromsø. Den vil ha store innvirkninger på trafikken.


«Siden flere gater og veier på Tromsøya og Kvaløya er stengt mellom klokken 12 og klokken 18 torsdag 5. august, kan det bli vanskelig å komme seg til og fra vaksinesenteret på Mellomveien 110. De som har fått time til vaksinering i det tidsrommet, må vurdere følgende», skriver kommunen:

  • Ring koronatelefonen, 46 90 78 99, og få tildelt ny time hvis du ikke kan komme deg til vaksinesenteret uten å bruke bil.
  • Møt opp mellom klokken 08.50 og klokken 11.30, da kan det være ledige timer.
  • Møt opp mellom klokken 18.00 og klokken 21.30, da kan det også være ledige timer.

I pressemeldingen påpeker kommunen at de beklager at vaksinetilbudet må endres denne dagen.


Setter opp ekstra busser til og fra Kvaløya under Arctic Race

Første etappe av Arctic Race går av stabelen torsdag. Nå har kommunen satt opp ekstra bussforbindelser fra Giæverbukta til Kvaløysletta.