Solgte maleri til UiT for 64.000 kroner

Tromsøkunstneren Chris Reddys maleri skal pryde nybygg på universtitetet.

Rektor Anne Husebekk var storfornøyd med å få inn et av Chris Reddys kunstverk på Universitetet i Tromsø.   Foto: UiT

nyheter

Chris Reddy fikk seg en overraskelse da UiT-rektor Anne Husebekk kom og besøkte utstillingen hans sammen med en delegasjon rektorer. Han visste om besøket i forkant, men var ikke klar over hva rektoren hadde i tankene.

– Jeg trodde de bare skulle komme og se på og høre om arbeidet mitt, men på slutten av besøket sa Husebekk at hun hadde lyst til å kjøpe det største maleriet, forteller Reddy fornøyd.

LES OGSÅ: Skal prege gatene med sjakk-kunstverk

Maleriet er 2,8 meter bredt og 1,3 meter høyt, og skal henge i det nye teknologibygget som nylig sto klart i Breivika. Kunstverket hadde en prislapp på 64.000 kroner, og tromsøværingen Reddy er veldig stolt av at det skal henge på universitetet her i byen.

– Jeg er selvfølgelig veldig fornøyd med at det skal henge der og jeg håper det på et vis kan være inspirerende for studentene, sier han til iTromsø.

LES OGSÅ: Skaper sjakkhotell

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter