Slik blir du kvitt mus i hus

Ekspertene sier at 2014 er et "museår". Slik blir du kvitt de plagsomme gnagerne.

nyheter

Salget av musesperrer har i sommer og høst vært rekordhøyt.

- På grunn av en velødig god sommer og dermed litt større musekativitet enn normalt. så har vi hatt flere henvendelser enn tidligere og det er mange flere enn før som har kjøpt musesperre.

I videoen kan du se Tom-Arild Jensen i Aktiv Nord forklare hvordan du blir kvitt de små gnagerne som har tatt husrom i boligen din.

Hele reportasjen kan du lese i mandagens papirutgave av iTromsø.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter