Nå har de byens største tappetårn

Kun Ølhallen kan skilte med flere ølsorter på tapp enn det Victoria Fun Pub nå kan tilby kundene sine.

Fun Pub-eier Brian RUndhaug viser fram byens største tappetårn som nå er på plass hos Fun Pub. Foto: Privat 

nyheter

- Vi har akkurat montert opp Tromsøs største tappetårn. så nå har vi et øltårn med ti tappekraner på som er klart til bruk, forteller Brian Rundhaug, eier av Victoria Fun Pub.

LES OGSÅ: Mack tar opp krigen mot Tuborg

Det betyr at når Ølhallen stenger om ettermiddagene, kan Fun Pub skilte med flest øl på tapp.

- Nå kan kundene våre velge mellom ti forskjellige øl fra tappetårnet, i tillegg til fire enkeltstående tårn, påpeker han.

Av de 13 forskjellige ølvariantene som Fun Pub tilbyr, er 12 av dem Mack-øl.

- Vi har et meget godt samarbeid med Mack, forklarer Rundhaug.

LES OGSÅ: Snart får du Mack overalt

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter