I september ble tromsøværingen Ronja Worum (28) kåret til å ha Norges vakreste hjem.

- Planen er å starte opp en nettbutikk der jeg selger interiørartikler, fortalte hun til iTromsø den gang.

Åpner i dag

Nå har drømmen blitt til virkelighet og i dag åpnet hun nettbutikken Woroom.no.

- Jeg hadde soft launch for venner og familie forrige uke, men i dag har jeg offisielt åpnet butikken. Det føles både veldig artig og litt skummelt, jeg satser jo alt, forteller Worum.

Hun forteller at tilbakemeldingene så langt har vært gode.

- Alle sammen synes jo det her er veldig artig, så jeg har fått veldig bra tilbakemeldinger. Jeg har en del produkter som ikke er så lett å få tak i her i Nord-Norge, så målet er å tilrettelegge litt for de her nord.

Personlig navn

Den nettbaserte interiørbutikken har varelager i Tromsø, og navnet spiller på den ferske butikkeierens etternavn.

- Jeg uttaler Woroom slik etternavnet mitt uttales. En av de første tingene jeg tenkte på, var at jeg måtte ha et artig og personlig navn. Jeg ble veldig glad da jeg fant ut at jeg kunne spille på nanvet mitt og få inn hva butikken handler om, sier hun.

Med den ferske butikken, håper Worum å skape et levebrød av interiørinteressen.

- Jeg håper jo så klart på stor pågang, men det er jo noe man ikke vet når man starter opp sånn her. Jeg er innstilt på at det tar litt tid å bygge seg opp en kundeskare, og jeg tror det er ei fallgruve å tro at man kommer til å tjene masse penger fra dag en.

Hardt arbeid

Det har vært hektiske dager fram til butikkåpningen.

- Herlighet, det har vært veldig mye arbeid. Jeg har jobbet steinhardt nå i lange tider. Jeg har jo tenkt på å starte butikk i flere år egentlig, men de siste månedene har det vært veldig tøffe dag. Likevel så er det jo veldig artig, jeg liker jo å holde på med dette.

- Man kan vel trygt si du har en stor interesse for interiør?

- Ja, jeg er nok langt over gjennomsnittet interiørinteressert.

- Hvor stort er behovet for en slik interiørbutikk med base i Tromsø?

- Jeg tror folk handler mer og mer på nett nå, og jeg ønsker å nå ut til hele landet og sender også til utlandet. For de i Tromsø kjenner jeg selv at jeg savner plasser hvor jeg kan få tak i en del av varene jeg nå selger. Planen er at tromsøværinger kan sitte hjemme og kjøpe varene, for så å hente de her på lageret, sier Worum.

KÅRET TIL DET VAKRESTE: Ronja Lise Worum (28) og Rudi Thomassen (33) har Norges vakreste hjem. Foto: Sveinung Bråthen/BoligPluss
KÅRET TIL DET VAKRESTE: Ronja Lise Worum (28) og Rudi Thomassen (33) har Norges vakreste hjem. Foto: Sveinung Bråthen/BoligPluss