Vil ikke ha boliger i bakeriet

Totalrenovering vil bygge boliger, men det synes ikke kommunen er noen god ide.

  Foto: Ronald Johansen Ronald Johansen

nyheter

- En bruksendring fra næring til boligformål vil være en uheldig løsning. Bygget er bedre egnet til næringsformål i dette sterkt trafikkerte krysset.

Det skriver byggesakssjef Laila Falck i et brev til Totalrenovering i forbindelse med at de vil lage boliger i verneverdige Fredrik Langes gate 30, hvor bakeriet Steike godt lå.

Les også: Steike Godt-bygget kan bli utleieboliger

Hun skriver at saken ikke er behandlet ennå, men at den med stor sannsynlighet vil føre til avslag ved en behandling. Et avslag kan påklages til Fylkesmannen i Troms.

– Dersom dere ønsker at saken skal behandles må vi få en tilbakemelding innen 5. februar. Saken vil bli avsluttet dersom det ikke kommer noen tilbakemelding, skriver Falck.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter