Kystens Mathus har ansatt daglig leder

Thomas Hafstad er ny daglig leder for mathuset som har planlagt åpningsdato 1. juli 2015.

I første etasje av Kystens Hus kommer Kystens Mathus. Det åpner til sommeren.  Foto: Narud Stokke Wiig AS

nyheter

Ifølge en pressemelding fra Kystens Mathus har de denne uken ansatt to nye lagspillere.

Thomas Hafstad er ny daglig leder og Signor Antonsen er ny markeds- og innkjøpsleder ved mathuset som skal drive mat-torg og restaurant i 1. etasje av Kystens Hus.

– Jeg har forventninger til at Kystens Mathus blir et sted der kvalitet, kunnskap og magiske kystopplevelser står i sentrum, og gleder meg umåtelig til å ta fatt på jobben som daglig leder, sier Hafstad som tidligere har vært kaptein og utviklingsleder i TIL, sportssjef ved Norges Toppidrettsgymnas i Tromsø og er utdannet pedagog fra Universitetet i Tromsø.

LES OGSÅ: Nå har han fått nytt verv

Klar for bransjeskifte

Ifølge han har bransjeskiftet vært både et ønske og et bevisst valg.

– Jeg har hatt mulighet til å tre inn i flere nye roller i mange store og små klubber over hele Norge, men er svært glad for at jeg hadde nok is i magen til å få med meg denne muligheten da den dukket opp her på nyåret. Nå ser jeg frem til å bruke og utøve den lederkompetansen jeg har fra toppfotball – som jo også er en utpreget konkurranse- og utviklingsarena, uttaler Hafstad.

Mathusets nye markeds- og innkjøpsleder, Signor Antonsen, har blant annet drevet Rimi Kvaløysletta, samt Mix Prima og Blomstersentret i Tromsdalen. Han har også hatt sentrale tillitsverv og utviklingsroller de i varekjedene han har vært tilsluttet, skriver Kystens Mathus i pressemeldingen.

– Jeg brenner for Nord-Norge, kortreist mat, kystkultur og turisme og har ambisjoner om å bidra til å befeste og forsterke de lokale mattradisjonene gjennom Kystens Mathus og sterke lokale merkevarer, sier Antonsen.

LES OGSÅ: Her satser de lokalt og sentralt

Veletablerte aktører

Blant leietakerne i Kystens Mathus finner man blant annet Mydland Vilt og Delikatesse, Dragøy AS og Fiskekompaniet som alle er veletablerte aktører innenfor mat og restaurantbransjen.

I tillegg til satsingen på matopplevelser og formidling i første etasje, skal Kystens Hus også huse Norges Sjømatråd, Fiskeridirektoratet region Troms, Innovasjon Norge, Lerøy Aurora og Norges Råfisklag.