Maryon Eilertsen er død

Den kjente skuespilleren døde i natt, 65 år gammel.

DØDE I NATT: Maryon Eilertsen døde i natt, 65 år gammel.   Foto: Lars Marius Matre / iTromso

nyheter

Eilertsen, som i høst hadde stor suksess med forestillingen "Mamma Heks" på Hålogaland teater ble hjerteoperert tidligere denne uken.

- Det var komplikasjoner under operasjonen som var årsaken til dødsfallet, sier hennes tidligere ektemann Odd Arvid Eilertsen til iTromsø.

Tungt for familien

Han jobbet senest med henne under "Mamma Heks" i høst, sammen med deres felles sønn Nikolai. Odd Arvid Eilertsen komponerte og fremførte musikken, mens Nikolai sto for lydproduksjonen.

- Vi var veldig gode venner, og hadde et godt forhold, så dette er tungt for oss, sier Eilertsen.

Mayon Eilertsen sovnet inn i natt, med familien rundt seg.

HT-veteran

Maryon Eilertsen har jobbet ved Hålogaland Teater siden 1977, med unntak av fire år. I to av dem var hun teatersjef ved Haugesund teater.

Hun har hatt en rekke hovedroller blant annet i stykkene "Lenger vekk enn alt", "Skjønnhetsdronninga", "Hiroshima min elskede" og "Dagbok til en død". Hun har også medvirket i forestillinger som "Hedwig and the Angry Inch", "Jeppe" og "Et juleeventyr".

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter