-Kjempegøy med revy!

Flere hundre elever har vært i sving for å lage årets Polarshow. Lederne er storfornøyde med innsatsen.

Hva må til for å lage et bra Polarshow? Vi spurte instruktører og lederne bak årets utgave.

nyheter

Det hagler over den sørpefylte parkeringsplassen, men det hindrer ikke festkledde Sommerlyst-elever i å stå på rekke i finstasen for å klappe og synge sine publikummere ut fra salen.

Innsats

Som hovedledere for showet har Vår Bjørklund (15) og Jørgen Leiros (15) holdt humøret oppe blant alle aktører, instruktører, foreldre og ansatte på Sommerlyst skole under påskeferiens harde jobb med å klargjøre revyshowet «Polarshow – på verdensturné».

- Det har gått veldig bra, og vi er utrolig fornøyde med innsatsen til folk. Litt megling må til underveis, men ellers har vi klart å holde god stemning, sier de to hovedlederne.

Se bildeserie her: Se bilder fra årets Polarshow

Hardt arbeid

Erik Jakobsen (17), Mathilde Mack (18) og Isak Engen Mortensen (18) har hatt ansvar som hovedinstruktører for showet. De har bare skryt å levere – selv om tiden før premièren har vært preget av hardt arbeid og lange dager.

– Folk har gjort en kjempeinnsats, og sluttresultatet er verdt å få med seg, konkluderer de.


Les anmeldelsen: Stormende Polarshow

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter