Elise (22) tok seg videre til VM i pole dance

Under NM i pole sport lørdag vant tromsøjenta sølv og kvalifiserte seg dermed til VM.

Elise Dahl-Hansen (22) tok sølv i eliteklassen under NM i pole sport. Nå venter VM i London 25.-26. juli. 

nyheter

– Det er helt utrolig og over all forventning, sier Elise Dahl-Hansen dagen etter norgesmesterskapet som ble arrangert i Lillestrøm lørdag kveld.

Hun deltok i den høyeste klassen i konkurransen og endte til slutt på andreplass bak Tina Jahr, som også vant norgesmesterskapet i fjor.

LES MER OM TROMSØJENTA OG VEIEN TIL NM HER!

Nervepirrende

– Det var vanvittig gøy å delta. Det var nervepirrende før jeg gikk på scenen, men da jeg kom ut på gulvet storkoste jeg meg. Dette er helt klart en av mine beste opplevelser, sier 22-åringen som er oppvokst på Kvaløya og for tiden er student i Trondheim.

Med andreplassen i eliteklassen sørget hun også for å få høy nok poengsum til å ta seg videre til verdensmesterskapet i pole sport i London 25.–26. juli.

Se videoen som tok Elise (22) til NM

Møter idolene

Tromsø-jenta har drevet med turn i mange år før hun ble introdusert for pole dancing for bare ett år siden.

– Frem mot VM skal jeg fortsette å jobbe med kondisjonen, samt gjøre noen oppgraderinger med triks før VM. Det er også viktig å øve på de små tingene, som for eksempel å ha strake bein. Jeg håper jeg kan jobbe sammen med Tina slik at vi kan gjøre hverandre gode, sier Dahl-Hansen.

– Men deltakerne i VM er nok langt over mitt nivå. Nå skal jeg konkurrere mot mine idoler og jeg er bare glad for at jeg i det hele tatt har klart å kvalifisere meg. Det skal jeg nyte for alt det er verdt, legger hun til.