Skal delta på "Masterchef"

Komiker Trine Lise Olsen blir å se i TV3s realityprogram "Masterchef" til høsten.

KLAR FOR REALITYPROGRAM: Trine Lise Olsen skal delta i årets sesong av Masterchef på TV3.  Foto: Ronald Johansen

nyheter

Realityprogrammet "Masterchef" skal i gang med nok en sesong på TV3. Tidligere har blant annet Jørn Hoel og Sandra Borch vært deltaker.

I år er både Kristian René Johansen, kjent fra "Paradise Hotel", og komiker Trine Lise Olsen være med i programmet.

– Jeg er mer vertinne enn kokk, men jeg kan det grunnleggende innenfor matlaging, sier Olsen.

Gode kritikker

Trine Lise Olsen har det siste året vært på turné med forestillingen «Æ har rætt!». I fjor var det Finnmark, Troms og Oslo som var spillestedene. Dette året har hun vært i Tromsø, Sandnessjøen, Drammen og Trondheim. Videre har hun høstet god kritikk fra blant annet Adresseavisen som ga henne terningkast seks da hun opptrådte i Olavshallen 13. mars.

LES OGSÅ: Overveldet over responsen på forestillingen «Æ har rætt»

Gleder seg

Nå er hun altså klar for å vise fram kokkekunnskapene sine på TV3 og hun tror det kan bli utfordrende.

– Jeg er ikke kjent for å lage god mat, men jeg gleder meg til å lære meg det. Jeg håper at jeg klarer å holde roen og ikke ryke ut med en gang, sier hun.

Vil ikke ryke i første program

Videre er hun forsiktig med å ha for høye forhåpninger.

– Jeg går inn for å ikke ryke ut i første program. Det er vel målet mitt, sier hun og flirer.

Pressekontakt for Masterchef Norge, Linda Glomlien, kan bekrefte at Trine Lise Olsen skal være med på programmet.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter