Jakter nye leietakere

Når Tvibit flytter til den gamle brannstasjonen blir lokalet på over 900 kvadratmeter stående ledig. Hvem som skal inn her er foreløpig ikke klart.

TVIBIT UT: Neste år blir det nye leietakere der Tvibit nå holder hus.   Foto: Brage Lien

nyheter

– Vi har så vidt begynt å tenke på dette, for vi har jo en del areal som blir ledig når Tvibit flytter, sier Steinar Grønli, eiendomsforvalter i Basale Tromsø som forvalter lokalene for Nne 1 Vestregata AS.

LES OGSÅ: Slik blir "Brannstasjonen"

Ombygging

Selv om Tvibit først kan flytte inn i den gamle brannstasjonen til neste år, er det ifølge Grønli allerede på tide å se seg om etter en eller flere aktører som ønsker å leie lokalet.

– Det hadde vært greit om alt var klart da, slik at man umiddelbart kunne gå i gang med ombyggingen, som nok blir nødvendig uansett hvem som skal inn her. Da slipper vi en lengre periode der lokalene står tomme uten aktivitet, påpeker han.

Eiendomsforvalteren er klar på at de vil gå aktivt ut i jakten på nye leietakere.

– Ja, etter hvert vil vi gjøre det. Dersom vi får leid det ut samlet, hadde det vært det aller beste, men andre løsninger er også aktuell. Det er jo tross alt snakk om et stort lokale, påpeker Grønli.

LES OGSÅ: Sa ja til 26 mill. til brannstasjonen

Romslig

Mens underetasjen består av 550 kvadratmeter, er lokalet i etasjen over på 369 kvadratmeter.

– Lokalet er absolutt egnet for kontorer, men også et treningssenter for eksempel kunne passet bra dersom det skulle være behov for det, mener han.