Marsjerer for livet

Onsdag 3. juni arrangerer ”LifeWalk” ved Templarheimen, hvor alle som ønsker kan vise sitt engasjement i kampen mot kreft. 

MARSJERER: Ordfører Jens Johan Hjort.  Foto: Ronald Johansen

Violet Road.  Foto: Tom Benjaminsen

nyheter

Marsjen LifeWalk arrangeresav Tromsø International School og Kreftforeningen. Start og mål er ved Templarheimen, og marsjen er ca. 3 km lang. Elever ved Tromsø International School skal være markører slik at ingen går seg bort. Marsjen er gratis, men det vil være mulighet til å gi sitt bidrag til formålet.

- Vi kjenner alle noen som har vært eller er rammet av kreft. Vi har opplevd hvor brutalt kreften kan ramme. Samtidig vet vi at det gjøres en fantastisk innsats på området, og at forskning gir resultater. Nettopp derfor bør alle støtte opp om dette tiltaket, sier ordfører Jens Johan Hjort som er glad for at elevene ved Tromsø International School har tatt initiativet i å sette i gang marsjen.

Får med seg musikken

I tillegg vil bandene Violet Road og Robaat stille som deltagere på arrangementet som er gratis. 

Hjort melder i pressemeldingen at om man ikke kan delta kan man alternativt kjøpe et armbånd som viser din støtte til LifeWalk.

Les også: Kjendiser stiller opp for kreftsaken

Drømmer om oppslutning

I pressemeldingen melder Hjort at i Porsgrunn samlet hele 2500 mennesker seg til en tilsvarende marsj i fjor hvor det ble samlet inn 600.000 kroner. 

- Vi kan naturligvis drømme om en slik oppslutning, men jeg er fornøyd om vi får til en solid markering. Life´s too short not to go for it, sier ordfører Jens Johan Hjort.

Les også: Måneden for hårete lepper