Marsjerer for livet

Onsdag 3. juni arrangerer ”LifeWalk” ved Templarheimen, hvor alle som ønsker kan vise sitt engasjement i kampen mot kreft. 

MARSJERER: Ordfører Jens Johan Hjort.  Foto: Ronald Johansen

Violet Road.  Foto: Tom Benjaminsen

nyheter

Marsjen LifeWalk arrangeresav Tromsø International School og Kreftforeningen. Start og mål er ved Templarheimen, og marsjen er ca. 3 km lang. Elever ved Tromsø International School skal være markører slik at ingen går seg bort. Marsjen er gratis, men det vil være mulighet til å gi sitt bidrag til formålet.

- Vi kjenner alle noen som har vært eller er rammet av kreft. Vi har opplevd hvor brutalt kreften kan ramme. Samtidig vet vi at det gjøres en fantastisk innsats på området, og at forskning gir resultater. Nettopp derfor bør alle støtte opp om dette tiltaket, sier ordfører Jens Johan Hjort som er glad for at elevene ved Tromsø International School har tatt initiativet i å sette i gang marsjen.

Får med seg musikken

I tillegg vil bandene Violet Road og Robaat stille som deltagere på arrangementet som er gratis. 

Hjort melder i pressemeldingen at om man ikke kan delta kan man alternativt kjøpe et armbånd som viser din støtte til LifeWalk.

Les også: Kjendiser stiller opp for kreftsaken

Drømmer om oppslutning

I pressemeldingen melder Hjort at i Porsgrunn samlet hele 2500 mennesker seg til en tilsvarende marsj i fjor hvor det ble samlet inn 600.000 kroner. 

- Vi kan naturligvis drømme om en slik oppslutning, men jeg er fornøyd om vi får til en solid markering. Life´s too short not to go for it, sier ordfører Jens Johan Hjort.

Les også: Måneden for hårete lepper

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter