Reagerer på sommerstengt hotell

Flere har reagert på at Malangen Resort har valgt å holde stengt i sommer.
nyheter

Gjennom Facebook har Malangen Resort annonsert at de holder sommerstengt fra 13. juli til 2. august på grunn av oppgradering av anlegget. Flere har reagert på at hotellet velger å holde stengt i sommer. En person skriver blant annet:

– Rart er det i alle fall at hotellet holder stengt når det er flest mennesker i Malangen på ferie. Hotellet kunne tjent store penger i dette tidsrommet.

– Rolig måned

Daglig leder for Malangen Resort, Eirik Tannvik forteller at de siste ukene i juli er en tid der få turister og bedrifter besøker dem.

– Fokuset vårt er på lokalbefolkning, turisme og konferanse. Noen uker i året er dårligere enn andre, og vi ser ikke et marked å holde åpent for i juli, sier Tannvik.

Han forteller videre at en av årsakene til stengingen er at hytteeiere har en avtale om at de kan bruke hyttene sine fritt enkelte uker i året – og derfor er ikke hyttene ledige for andre gjester nå.

Beklager

En person skriver på hotellets Facebook-side at det var skuffende å komme fra Tromsø til stengte dører hos Malangen Resort.

– Merkelig avgjørelse å holde restauranten sommerstengt, skriver personen.

Tannvik sier det er beklagelig at de må holde stengt.

– Er restauranten åpen må vi ha folk på jobb. Ettersom vi er langt unna byen, er det vanskelig for oss å skaffe ekstrahjelp, sier Tannvik.

De stengte ukene skal hotellet bruke på en oppgradering av driften.

– Det blir ikke en fysisk oppgradering, men vi er et nyoppstartet selskap, så vi skal gjennomgå driftsmessige rutiner. Jeg beklager at vi holder stengt disse ukene, men vi trenger denne tiden, sier Tannvik.