Sjekk hvem som flytter inn på Jekta

Siri Ludvigsen lar seg ikke skremme av Biancos historikk i Tromsø.

  Foto: Ronald Johansen

KLAR: Etter å ha vært selger hos Bianco i mange år, gleder Siri Ludvigsen seg til å åpne sin egen butikk. Foto: Privat 

nyheter

I august er hun nemlig klar for å åpne en helt ny Biancobutikk på Jekta. Skobutikken skal være i de samme lokalene som Bianco sist var i, men Ludvigsen har planer om å gjøre flere endringer fra sist gang butikken var åpen i Tromsø.

– For det første blir det ny betjening, jeg kommer til å satse på litt andre varer, og vi vil også gjøre noen små endringer i lokalet. Sånn sett kan man si at det blir en ny butikk med samme navn, sier Ludvigsen.

– Planen er å åpne i midten eller mot slutten av august.

LES OGSÅ: Hard kamp om skokronene

– Spennende

At det tidligere har vært to Biancobutikker i byen, og at begge ble lagt ned, skremmer henne ikke.

– Det er klart at det er litt skummelt å starte opp en butikk, men mest av alt er det veldig spennende. Jeg har all tro på at dette kommer til å gå kjempebra.

Ludvigsen har tidligere jobbet i Bianco gjennom flere år, og har lenge drømt om å åpne sin egen butikk.

– Da muligheten bydde seg var jeg rask på avtrekkeren. Jeg har vært hjemme med barn i fire år, så nå er jeg veldig klar til å gi full gass på nytt.

Ludvigsen gleder seg til å kunne sette nye ideer ut i livet når arbeidet med å åpne butikken starter.

– Det blir deilig å kunne drive litt selv, og få sette mitt eget preg på butikken. Det er jo noe eget ved det å drive butikken selv, og dermed kunne ta avgjørelsene som dreier seg om butikken.

LES OGSÅ: Kjempevekst for Jekta

Midt i smørøyet

Ludvigsen er godt fornøyd med å kapre de samme lokalene som huset Bianco før butikken ble lagt ned i januar.

– Det er en veldig bra plassering i senteret, og lokalet ligger midt i smørøyet sammen med blant annet BikBok, Hennes & Mauritz og Cubus.

– Var det aktuelt å åpne butikken i sentrum?

– Ja, det kunne vært aktuelt, men Jekta var min første innskytelse. Å ha en butikk på Jekta er fantastisk med tanke på at Langnes er et område som tiltrekker seg folk. Tenker man langsiktig kan det jo også se ut som at det er en trend som vil fortsette, i og med at Ikea også kommer dit etter hvert. Folk søker til Jekta, og finner det de trenger der. Dermed er det en veldig god plassering for en skobutikk, sier Ludvigsen.