Nærmer seg utsolgt for festivalen

Med kun noen få uker igjen til Rakettnatt går av stabelen, innrømmer daglig leder Katrine Blom at det blir noen våkenetter.

NESTEN FESTIVALKLAR: Daglige leder Katrine Blom forteller at siste innspurt byr på en del positiv stress og våkenetter. Her sammen med Kyrre Kalseth. Foto: Ronald Johansen 

nyheter

28. og 29. august er det klart for Rakettnatt, festivalen som i fjor gikk under navnet Polaria Music Fest. Hele programmet er nå på plass, og daglig leder for festivalen forteller at billettsalget går bra.

– Billettsalget går innmari bra. Vi har veldig tro på at programmet treffer mange og vi har hatt en enormt fin salgskurve. Nå går det veldig fort i salget og vi er rimelig sikker på å selge ut, forteller Katrine Blom til iTromsø.

LES OGSÅ: Dansk elektrokomet til RakettNatt

– Ikke vent for lenge

Hun vil ikke avsløre nøyaktig hvor mange billetter som er igjen, men legger ikke skjul på at godt over halvparten er solgt.

– Det begynner å bli sånn at det ikke er så lurt å vente for lenge. Det er jo litt tradisjon for det i Nord-Norge, å ikke kjøpe billett før samme dagen, men det kan bli litt skummelt.

– Så du ville ikke gamblet på å kjøpe billett i døra?

– Nei, jeg tror ikke det er så lurt å satse på det. Da kan det hende du blir skuffa, og det vil jo ikke at publikum skal bli.

SE VIDEO: Robaat slapp sin første musikkvideo - med hjelp fra tre nakne menn

Gleder seg til Mø

Blant artistene som skal innta scenen på Stortorget den siste helgen i august, er store navn som Røyksopp og Susanne Sundfør.

– Personlig må jeg nok si at min favoritt er Mø, og så Røyksopp selvfølgelig. Jeg tror nok også at Susanne Sundfør på fredag kommer til å gi ganske så høy gåsehudfaktor, forteller Blom.

Hun legger ikke skjul på at det er travelt nå i innspurtsukene.

– Jeg gleder meg så utrolig mye, men det begynner å bli ganske travelt nå. Det er jo bare tre uker igjen, men det er en god travel – som stress med positiv adrenalin. Vi har et godt team og får mye god energi tilbake fra folk rundt oss, så det er gøy å jobbe med festivalen.

Våkenetter

Det er mye som skal på plass de siste ukene, alt fra montering av solsystemet til organisering av artistene.

– Det er litt nervepirrende, fordi det er så nære deadline nå. Så det blir noen våkenetter, det blir det, sier Blom.

– Får du nyte noe av festivalen selv da, med så mye jobb?

– Jeg håper da det. Jeg har planer om å stå midt på Stortorget, jeg, sier Blom lattermildt.