Fikk drømmekyss av Main Level

Hanna og Tonje stjal et «ulovlig» kyss hos boyband-stjernene i The Main Level.

  Foto: Ronald Johansen

nyheter

Skjelven, rørt, i sjokk, trøtt og oppspilt på samme tid. Hanna Abelsen (15) og Tonje H. Markussen (16) sitter på gangen etter å ha fått nærkontakt med guttene i boybandet The Main Level.

De sier ikke så mye. De tvinner tomler, de sjekker mobilen og er litt andpusten.

– Det var helt fantastisk. De har hjulpet oss så mye med musikken sin og vi elsker dem over alt på jord, sier Markussen.

Alex er yndlingen

De viser fram «selfiene» de har tatt med gutta mens de tar en pust i bakken. For det ble både kyss, klapp og klem på jentene som var to av totalt seks personer som vant Jektas instagram-konkurranse hvor man skulle poste en video om hvor gira man var på The Main Level.

– Vi satt på en buss når jeg fikk beskjeden. Vi skrek, hylte og var helt i 100. Det var mange på bussen som ga oss merkelige blikk, sier Markussen, som ikke er i tvil om hvem som er den kjekkeste av gutta.

– Alex! Det er han vi har fått best kontakt med. Han er så snill og herlig.

Fikk «stagekyss»

Og jentene har ofret mye fritid for å treffe på idolene sine. Det ble fort to-tre turer til flyplassen for å få et glimt av gutta som landet i 11-tiden torsdag formiddag.

– Jeg sov to timer i natt. Jeg klarte nesten ikke vente på dem, sier Markussen, som kan skryte av å være en av få i landet som faktisk har «kysset» med guttene.

– Jeg ga dem et «stagekiss» (kyss på munnen med to tomler mellom), og de sa at de egentlig ikke hadde lov til det. Så vi er de eneste som har gjort det med dem. Vi vet at de har kjærester og det gjør oss kanskje litt sjalu, men det går fint. De er flinke med fansen sin, sier Abelsen.

Sang på flyplassen

Bergenserne har riktignok vært i Tromsø en gang tidligere, men når de nå ankom byen merket de at populariteten hadde økt betraktelig.

– Det sto 30–40 jenter som sang sangene våre. Det var overveldende, sier Alexander Instøy, som forteller at det stort sett er sånn uansett hvor de drar.

For The Main Level har opplevd en helt enorm økning i popularitet det siste året. Det fikk de bekreftelse på også i Tromsø når de spilte for om lag 400 fans inne på Jekta.

– Vi spilte på Rådhusplassen i Oslo, vi har spilt på Norway Cup foran utrolig mange folk, men det er også veldig koselig å spille for mindre forsamlinger, sier Laurent Kelmendi, som kan avsløre at han liker jentene i Tromsø på grunn av deres ærlighet.

– Det er fint å snakke med fans slik at vi kan ha en konstruktiv dialog om det vi leverer. Tromsøværinger er kanskje mer direkte enn alle andre i landet, men jeg liker det. De virker veldig dominante, sier Sander Helmers-Olsen.

Relaterte saker: