– Han er den tøffeste i Norge

Filmskaper, Carl Christian Lein Størmer, lagde Joddskis nyeste musikkvideo.
nyheter

Det er lenge siden vi hørte sist fra rapperen Joddski. Når han nå er tilbake, er det med hjelp fra Bjørn Sundquist og tromsøværing Carl Christian Lein Størmer.

– Det er ei låt hvor han referer til seg selv som norsk raps Bjørn Sundquist. Da tenkte jeg raskt at alt annet enn å bruke Bjørn Sundquist og hans tilstedeværelse, bare ville vært feil, sier Størmer.

Les også: Aldri mer "1997 Forever"

Utfordring

Resultatet er en fire minutter lang video med skuespilleren som leser opp teksten.

– Det er et slags portrettbilde som holdes i fire minutter. Utfordringen der er å holde publikums oppmerksomhet så lenge. Men er det en mann i Norges land som klarer akkurat dette, så er det Bjørn Sundquist. Det går ikke an å argumentere mot at han er Norges tøffeste mann, sier filmskaperen, som blant annet er kjent for en rekke musikkvideoer med Cazadores og ikke minst snowboard-odysseen «1997 Forever».

Joddski, som egentlig heter Jørgen Nordeng, er eksmedlem av Tungtvann og har ikke sluppet et album siden 2011.

Nå er han snart klar med albumet «Bygdedyret».

Les også: Denne musikkvideoen er laget med en iPhone

Ydmykhet

I ettertid av innspillingen oppdaget Carl Christian Lein Størmer at han aldri har forholdt seg til en profesjonell skuespiller, men å jobbe med Sundquist bød ikke akkurat på store problemer.

– Vi snakket samme språk hele veien. Men det er klart at jeg gikk til det med en solid dose ydmykhet, Hadde jeg sett at opptakene ikke ble bra, hadde jeg skrotet hele prosjektet, men jeg er veldig fornøyd med hvordan det hele har blitt.

Joddski slapp singelen, som naturlig nok har fått navnet «Bjørn Sundquist», allerede på fredag.

Les også: Benjamin Mørk er klar med musikkvideo