Studio Pilates i ny drakt

Studio Pilates har flyttet inn nye lokaler i toppetasjen på Nerstranda. Daglig leder og innehaver beskriver nå studioet som «intimt og intenst».

Bli med på omvisning i de nye lokalene til Studio Pilates som i dag har offisiell åpning i dag.

GRUPPETIMER: Her er salen der gruppetimene på timeplanen gjennomføres. I tillegg har Studio Pilates et rom med apparater, et behandlingsrom og et rom for egentrening. Foto: Trond Tomassen 

EGENTRENING: Studio Pilates tilbyr mer enn pilates. I egentreningsseksjonen finnes blant annet ellipsemaskin, sykkel og tredemølle. Foto: Eline Tylden 

FYSIOTERAPI: På Studio Pilates jobber det flere fysioterapeuter, og treningsstudioet har eget behandlingsrom. Foto: Eline Tylden 

FARGERIKT: I de nye lokalene satses det på hjemmekoselig stemning og spreke farger. Foto: Eline Tylden 

ALLSIDIG: Daglig leder Janne Glesaaen (til venstre) og innehaver Kristoffersen gleder seg over den helhetlige oppfølgingen de tilbyr på Studio Pilates. Foto: Trond Tomassen 

nyheter

Studio Pilates, som tidligere lå i Storgata like ved Essens dagspa og Stortorget, har nå flyttet sørover. I juni i år inntok de nye lokaler i fjerde etasje på Nerstranda kjøpesenter, men først på tirsdag denne uka arrangerte de den offisielle åpningen.

Full fart

Innehaver Åse Kristoffersen forteller at de vanligvis har hendene fulle med å tilby helhetlig oppfølging av sine kunder, og at det derfor har vært lite tid til å fokusere på nye medlemmer.

– Derfor bestemte vi oss for å ha åpen dag på tirsdag, sånn at vi kunne gjøre oss tilgjengelige og svare på spørsmål fra potensielle kunder.

Les også: Vi kjøper personlig trening for rundt 400 millioner

Utvidet tilbud

Til tross for at de nye lokalene er mindre enn de gamle, har treningsstudioet utvidet sitt tilbud. Ifølge Kristoffersen kan navnet «Studio Pilates» være noe villedende, for studioet er faktisk et fullverdig treningssenter.

– Vi har fått noen flere gruppetimer, som for eksempel nye greiner av yoga, og trening med barre. I tillegg tilbyr vi nå slyngetrening, samt en oppgradert egentreningsseksjon med både sykkel og tredemølle.

Les også: Her koster det mest å svette

Hjemmekoselig

Daglig leder Janne Glesaaen forteller at de er opptatt av at senteret skal være sted de har lyst til å være.

– Etter flyttingen har det blitt gjort mange endringer i lokalet, og mye av jobben har vi gjort selv. På det gamle senteret hadde vi en litt retro stil, men nå har vi freshet det opp.

– Vi har tenkt helt nytt, og innredet rommene med spreke fargeinnslag, supplerer Kristoffersen.

Les også: Grip sjansen - realiser Tromsøbadet!

Stamkunder

Ifølge Glesaaen har Studio Pilates cirka 400 medlemmer, der hoveddelen av dem er såkalte «stamkunder» som blir værende år etter år.

– Det er jo en del mindre enn det de store treningssentrene har, men vi har også mindre utskiftning av kunder. Folk er ikke bare her for å trene, men for å drikke kaffe og ha det hyggelig.

Odland trekker fram det hun mener er et helt spesielt treningsmiljø.

– Studio Pilates er et treningstilbud som det er vanskelig å falle ut av. På de store sentrene er det lett å bli litt usynlig, mens her blir kundene møtt av ansatte som kjenner dem.

Les også: «Skammer du deg ikke over å vise frem beina dine med så mange cellulitter?»