Bonord setter i gang boligprosjekt på Finnsnes

Boligbyggelaget Nord (Bonord) lanserer sitt første prosjekt i regionssenteret i Midt-Troms.

40 BOENHETER: Bonord skal for første gang utføre et prosjekt på Finnsnes. Komplekset består av totalt 40 boenheter, dagligvarebutikk, private helsetjenester og andre næringsarealer. Foto: Pressefoto 

  Foto: Pressefoto

nyheter

Finnsnes Eiendomsutvikling (FEU) og Bonord har innledet et samarbeid for å realisere et større boligprosjekt. Dette er en del av omdanningen av dagens Lundneset på Finnsnes.

40 enheter

Det ferdige boligprosjektet vil bestå av 40 enheter av to- og treromsleiligheter, plassert i de øvre etasjene idet som vil bli Sjømatparken Senja. I tillegg til boliger, vil det inneholde dagligvare, private helsetjenester og andre næringsarealer i den nedre etasjen. Det hele til en prislapp på rundt 200 millioner kroner.

– Spennende

– Det som skjer på Finnsnes nå er utrolig spennende! En ny og urban bydel skal skapes, og plasseringen av denne er helt optimal på Lundneset. For oss er det spesielt hyggelig å bli invitert inn relativt tidlig i prosessen, og derav har mulighet til å påvirke denne. Visjonen og den helhetlige tanken rundt omdanningen av området er svært bra, og vi er spesielt glade for at prosjektet særlig gir gruppen førstegangs etablere en god mulighet til å få flotte leiligheter med en eksepsjonell utsikt, til en fornuftig pris, forteller Svein Dalsbø, administrerende direktør i Bonord i en pressemelding.

Langsiktig boligaktør

– For oss har det vært viktig å få inn en stor og langsiktig boligaktør i prosjektet, som også kan tilføre prosjektet kompetanse, uttaler styreleder i FEU, Ole-Martin Lund Andreassen.

I siste halvdel av oktober 2015 er det planlagt at prosjektet legges ut for salg.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter