Savnet mann (68) funnet omkommet

Det ble satt i gang en stor leteaksjon etter en 68 år gammel mann som var savnet mellom Heggelia og Setermoen.
nyheter

SISTE: Mannen, en jeger, var savnet i området mellom Heggelia og Setermoen. Han var sist sett klokken 13.00. Klokken 15.40 melder politiet om at mannen er funnet omkommet.

Politiet bekrefter at mannen ikke er fra Tromsø.

- Mannen som er funnet omkommet er fra området hvor han var meldt savnet, opplyser operasjonsleder Steinar Gudmundsen om til iTromsø.

På jakt

Det var en i jaktlaget hans som meldte han savnet.

- Den savnede mannen er sist sett ved Nordre Stebekk. Vi har både sendt ut Røde Kors, Røde Kors sin dronegruppe, Norsk Radio Relæ Ligaen, Norsk Folkehjelp, Norsk Folkehjelps redningshunder også forsvaret stiller med ett helikopter, fortalte operasjonslederen til iTromsø klokken 15.35.

Han forklarer den store styrken med at det var mistanke om at mannen kunne være skadet i terrenget.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter