Etterlyser eier av nedslitt vei

  Foto: Rita K. Jensen

nyheter

Utsikten borettslag ber i et brev til kommunen om avklaring av ansvars- og eierforholdet til veiene i borettslagene på Stakkevollan.

– Flere av disse veiene begynner å få en tilstand som gjør det nødvendig å avklare ansvaret for eventuelle hendelser som følge av veistandarden, heter det i brevet.

Borettslaget har lagt ved bilder som hovedviser veien mellom Knausen og Utsikten borettslag.

– I øvre del av veien er asfalten delvis borte. Huller og asfaltkanter i veibanen skaper skumle situasjoner for små sykkelhjul, fotgjengere og bilister. Nedre del av veien er uoversiktlig og bratt, hvor det oppstår farlige situasjoner, skriver borettslaget og ber om et møte.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter