Hurtigbåtene holdes til kai

Både hurtigbåtene sørover til Finnsnes og Harstad og nordover til Skjervøy ble kansellert som følge av stormen.

KANSELLERT: Hurtigbåtene til og fra Tromsø var innstilt i ettermiddag.  Foto: Kine Hanssen

nyheter

Det opplyser Troms Fylkestrafikk på sine hjemmesider.

Hurtigbåten som skulle gå fra Tromsø til Finnsnes og Harstad klokken 16.15 ble erstattet av buss – og det samme skjedde med møtende hurtigbåt fra Harstad.

Hurtigbåten til Skjervøy klokken 16 som skulle ha retur klokken 18.20 er innstilt på grunn av stormværet.

Les også: Sandnessundbrua stenger og åpner puljevis

Ullsfjordferga går – foreløpig

Fra Ullsfjordferga får iTromsø beskjed om at man planlegger å gå i henhold til rute, men at man vil vurdere værforholdene fortløpende.

– Som det er nå så kan vi gå, men det begynner å være på grensen av det forsvarlige. Om vinden blir sterkere må vi vurdere å kansellere turene, får vi opplyst fra broen.

SE VIDEO: Hurtigruten klarte ikke legge til kai på grunn av stormen

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter