Christer Pedersen"/>

441.000 så finalen

Tromsø-jenta Anne-Kristine Augestad måtte se seg slått på målstreken i finalen av "Jakten på den 6. sans", men hun er svært fornøyd med "sølvmedalje".

Tromsøjenta Anne Kristine Augestad (39) kan i dag bli kåret til Norges mest klarsynte.

Debatt: Tror du på en sjette sans?

nyheter

Det ble ikke Tromsøs Anne-Kristine Augestad som gikk seirende ut av kampen om å være Norges mest klarsynte. Og det til tross for at hun hadde et visst favorittstempel etter å ha vært best i de siste programmene før finalen. For i TV-finalen søndag kveld var det Linda Thorstensen som trakk det lengste strået.

Men Augestad er slett ikke skuffet over en andreplass i finalen som ble sett av over 400.000 seere.

– Linda har vært kjempeflink, og i finalen var det hun som gjorde den beste prestasjonen. Så hun fortjente absolutt å vinne, sier Augestad.

Web-TV: Jakten på seier med sin sjette sansBare positive opplevelser

I snitt ble serien sett av 401.000 seere.

- Vi er veldig fornøyd med seertallene på serien, som ligger på samme nivå som "Åndenes Makt", sier pressesjef i TVNorge Ingerid Medhus i en pressemelding.

De siste ukene har mye oppmerksomhet vært rettet mot Tromsø-jenta, men det har bare vært morsomt ifølge Augestad.

Selv om oppmerksomheten til tider har vært litt overveldende, sier hun at deltakelsen i TVNorge-programmet har vært en udelt positiv opplevelse.

Hun sier at hun ikke hadde forventet seg så mye oppmerksomhet, og da hun meldte seg på konkurransen hadde hun ikke særlig store forhåpninger om å nå langt.

– Jeg hadde forventet å være med et par dager. Nå viste det seg at jeg gikk helt til finalen, så jeg er veldig fornøyd, sier hun.

Augestad synes at hun har fått veldig mye ut av "Jakten på den 6. sans". Ikke minst med tanke på at hun ikke har stått fram med sine evner før programmet startet.

Mer erfaring

– De jeg deltok sammen med hadde mye mer erfaring enn meg. De hadde gått masse kurs og lignende, mens jeg mer eller mindre har hatt selvlæring ved stuebordet, sier hun.

Lokalkjendisstatusen hun har fått i Tromsø tar hun med knusende ro. Hun synes det bare har vært positivt at folk kjenner henne igjen.

– Det er bare koselig når fremmede smiler og sier hei.

Relaterte saker: