Sjikanert ut av politikken

Gir seg for å beskytte familien.

Håkon Winther gir seg i Partiet Hålogaland etter sjikane.  Foto: Jon Terje Eiterå

  Foto: Jon Terje Eiterå

nyheter

Mannen bak " Republikken Hålogaland ", Håkon Winther, trekker seg fra interimstyret i HåP.

Winther er ifølge Radio Tromsø blitt utsatt for grov trakassering.

Nå gir han seg for å beskytte familien.

Talsmann Per-Vidar Johansen forsikrer likevel at partiet vil fortsette sin kamp for nordnorske interesser

- Vi kommer til å gå ut med brede kampanjer for å fortelle om vårt budskap. Og vårt budskap er at vi ønsker å desentralisere maktapparatet i Oslo-gryta til fordel for alle regionene i Norge, sier han til Radio Tromsø.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter