Turnébuss på avveie

Stoppet av gjerde.

  Foto: Petter Strøm

  Foto: Petter Strøm

nyheter

Sjåføren av turnébussen til et nordnorsk coverband var på besøk hos familien sin i Brattbakken på Stakkevollan i går kveld, mens resten av bandet gjorde seg klar til å styre lys og lyd på en konsert i byen.

- Da jeg kom ut etter å ha spist hadde bussen sklidd 15-20 meter og havnet i gjerdet her, forteller han.

Sjåføren ønsker å være anonym og ønsker ikke at gruppas navn skal komme ut i media.

- Dette er jo fryktelig trist. Heldigvis var det ingen i nærheten da det skjedde, sier han.

Bussen, som var utstyrt med vinterdekk i god stand, stoppet i gjerdet som omkranser Stakkevollan skole, og slapp unna med mindre skader på fronten.

Litt før klokka 20 kom Falcken for å trekke bussen opp på veien igjen.

- Jeg må nok finne meg en annen plass å parkere neste gang, sier sjåføren.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter