Storkontrakt til Tromsøfirma

Kraemer Maritime halte i land kontrakt på 12 millioner kroner.

  Foto: Jon Terje Eiterå

nyheter

Tromsø-bedriften Kraemer Maritime skal de neste to årene levere proviant og pantryprodukter til Havforskningsinstituttets fartøyer.

Avtalen starter opp 1. september i år og går over to år, med mulighet for forlengelse. Kontrakten forventes å være i størrelsesordenen 12 mill over kontraktsperioden.

- Avtalen med Havforskningsinstituttet understreker at Kraemer Maritimes kundefokus, konkurransekraft og offensive satsing på utvikling av moderne it systemer og kvalitets-avvikssystemer er riktig, og blir verdsatt av våre kunder, sier administrerende direktør Kay Hugo Hanssen i Kraemer Maritime i en pressemelding.

Hanssen opplyser at Havforskningsinstituttet kommer i tillegg til nye kunder som Fjordline og EMS i år.

- Utrolig stayerevne hos våre ansatte, og våre eiere, begynner nå å materialisere seg i konkurransen om nye kunder, er årsaken ifølge Hanssen.Kraemer Maritime - FAKTA:

* Logistikkavdelinger i Hammerfest, Tromsø, Oslo, Bergen, Florø, Stavanger, Kristiansund og Ålesund.

* Vokst fra 12 ansatte og omsetning på 25 millioner i 2001 til dagens 70 ansatte og ei omsetning i overkant av NOK 415 millioner i 2008.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter