Tatt for tagging

Rømte først, men ble hanket inn av politiet.
nyheter

Politiet fikk natt til lørdag meldingen om at en person sto i tunnelåpningen ved Workinnmarka og tagget.

Da politiet kom til åstedet, stakk mannen av.

- Bare malingsspannet sto igjen etter mannen, forteller operasjonsleder Arild Falck Johansen ved Tromsø politistasjon.

Vitner hadde imidlertid sett mannen, en 27 åring, stå i tunnelen og politiet kunne etter hvert pågripe ham.

- Han ble utpekt av vitner, ja. Nå vil det bli opprettet sak og han vil få seg en bot for taggingen, sier Falck Johansen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter