Premiere i Tromsø

I anledning kinopremiere på Snøhulemannen trenger hovedrolleinnehaver Sverre Nøkling (60) overnattingsplass i Tromsø.

  Foto: Fridtjof Kjæreng

nyheter

Kommende fredag har filmen om snøhulemannen Sverre Nøkling premiere på norske kinoer. I 30 år har han bodd i snø- og steinhuler på fjellet, og har levd et svært sparsommelig liv.

Nå kommer han til Tromsø for å delta på kinopremieren som finner sted på Aurora kino Fokus, og senere på premierefesten som skal være på Verdensteateret.

– Han kommer hit fredag formiddag sammen med filmskaper Fridtjof Kjæreng, sier mediekontakt Hilde Østby.

Snøhulemannen kommer ikke til å sjekke inn på hotell mens han er i Tromsø.

– Han skal bo i hule, men jeg vet ikke helt hvilken, det er mulig at han må bygge sin egen, sier Østby.

Men aller helst håper de at tromsøværingene kan stille med bopel for snøhulemannen.

– Det hadde vært kjempefint! sier Østby.

Regissør Kjæreng kommer fra Tromsø, og derfor ble det naturlig å ha premieren her.

– I tillegg er jo Tromsø mer en vinterby sammenlignet med Oslo.Se traileren til filmen her!

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter