GUDRUN GULLDAHL"/>

Sanset seg ut av TV-skjermen

Petter Paulsen ble sendt ut av programserien "Jakten på den sjette sans".

Petter Paulsen røk ut etter tre programmer i serien "Jakten på den sjette sans". 

nyheter

Etter tre programmer tok det slutt for Petter Paulsen fra Tromsø. Han sjette sans holdt ikke til å gjette innholdet i tre esker

- Det er sånn det er. Jeg er ikke en som holder på esker og konvolutter. Jeg er likevel fornøyd med at jeg var den tredje som gikk ut, sier han.

Paulsen driver Alternativsenteret Norhealing i Tromsø. Her driver han med healing og hypnoterapi. Han drar også hjem til folk og renser husene deres for negativ energi.

Klippet

Serien ble spilt inn i fjor høst. Det har vært spennende for Paulsen å se hvordan programmene ble.

- De klipper akkurat som det passer dem. Jeg fikk noen fine kommentarer, men det er ikke kommet med. Du styrer ingenting selv, forteller han.

Det er tre ulike oppgaver i hvert program, og hver av dem brukte de en hel dag på å filme.

Lærerikt

Syv deltakere var igjen når Paulsen røk ut, og en vinner vil stå tilbake etter syv uker. Han mener selv at deltakelsen har vært lærerik.

- Jeg lærte å koble helt ut, selv om man er i en stresset situasjon og skal prestere. I tillegg har jeg lært å stole mer på intuisjonen når jeg behandler folk.

At noen er skeptiske til om det i det hele tatt finnes en sjette sans, synes Paulsen er helt greit.

- Men det jeg ikke synes er helt greit er tilbakemeldingen jeg har fått fra enkelte som jobber i det alternative. De har lurt på hvorfor jeg gidder å være med, men det var jo åpent for alle å søke. De kunne ha gjort det selv.