North Energy utvider

Oppretter kontorer i Tromsø og Bodø.
nyheter

North Energy sprer seg ut over hele Nord-Norge og oppretter nå kontorer i både Bodø og Tromsø.

Oljeselskapet har hovedkontor i Alta, men skriver i en pressemelding at "Utviklingen av selskapet North Energy tilsier nå en bredere representasjon i hele den nordlige landsdelen".

Erik Karlstrøm, administrerende direktør i selskapet sier i pressemeldingen at funksjonene ved Tromsø skal være knyttet opp mot geologi og geofysikk.

- Det arbeides nå med en modell for samarbeid med Universitetet i Tromsø, sier Karlstrøm.

Kontoret i Bodø skal ha fokus på informasjonsvirksomhet. Siw Sandvik, nåværende informasjonssjef i Widerøe, er ansatt som kommunikasjonsdirektør.

- Det er svært relevant og viderutvikle North Energys erfaringer fra Finnmarkskysten i et område hvor man i dag ikke tildeler nye letelisenser med begrunnelse i manglende beredskap, sier Erik Karlstrøm.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter