Til UNN med hodeskader

57-åring lettere skadet etter fall på tur.
nyheter

En 57 år gammel mann ble søndag kveld fraktet til Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN) med ambulansehelikopter, etter en turulykke ved Synnøvjordtinden i Kattfjord på Kvaløya.

Klokken 17.45 mottok politiet melding fra AMK om at mannen hadde falt og pådratt seg hodeskader på fjellet. Mannen var sammen med en kamerat i området og kunne ikke komme seg ned ved egen hjelp.

Røde Kors ble varslet og tok seg ut til området. Klokken 20.45 var mannskapet fremme hos pasienten og han ble fraktet til UNN med helikopter.

Etter å ha blitt undersøkt av medisinsk personell søndag kveld kunne det konstateres at turgåeren pådro seg lettere skader i fallet, opplyser informasjonsvakt ved UNN Marit Einejord.

Mannen skal være fra Tromsø, opplyser politiet.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter