Onanerte ved barnehage

Serie-onanist har måttet vente to år på rettssak.
nyheter

- Det er altfor lang tid, mener advokat Tore Pedersen.

Han forsvarer 34-åringen fra Tromsø som tirsdag i neste uke må møte i Nord-Troms tingrett.

Her står han tiltalt for knivtrusler, brudd på legemiddelloven og syv tilfeller av onani på offentlig sted.Onanerte ved barnehage

Når tiltalte nå møter i retten, er det hele to år siden brorparten av handlingene ble utført. 22. januar 2009 truet 34-åringen en vekter med kniv, etter å ha blitt tatt på fersk gjerning i å onanere i et prøverom på kjøpesenteret Jekta.

iTromsø omtalte saken etter at politiet rykket ut med full bevæpning for å pågripe mannen ved Farmen, få hundre meter unna Jekta. 34-åringen er også tiltalt for å ha onanert i et prøverom på Dressmann i Storgata, utenfor Toftveien barnehage og en rekke ganger ved solstudioet Brun & Blid i sentrum.

De fleste onanitilfellene skjedde i januar 2009, men 34-åringen er også tiltalt for å ha onanert offentlig en rekke steder senere på året. Da blant annet på biblioteket i sentrum og på en gangsti mellom Mortensnes og universitetet.Vil ha strafferabatt

Mannen risikerer nå tre års fengsel for brudd på straffelovens paragraf 227 for knivtruslene, mens onanien faller inn under straffelovens paragraf 207. Her er strafferammen inntil ett års fengsel. Han er også tiltalt for brudd på legemiddellovens paragraf 31, for besittelse av to gram hasj.

34-åringens forsvarer mener sendrektigheten ved å få saken for retten, kvalifiserer til strafferabatt.

- At det har tatt to år å få saken for retten er et moment som veier inn på straffeutmålingen, mener Tore Pedersen, som ikke ønsker å kommentere hvordan hans klient stiller seg tiltalen.Relaterte saker:
Har du tips i denne saken?
Ring 77 64 06 00 - tips@itromso.no