Solas snikpremiere

Én dag før tiden kom hun tilbake. Send oss dine solbilder. MMS til 2242. Kodeord btbilde.

  Foto: JØRN MIKAEL HAGEN

  Foto: JØRN MIKAEL HAGEN

nyheter

Etter planen skulle hun dukke opp først i morgen. Men det var som hun visste at værprognosene for fredag ikke var av det gode slaget, og skjønte at hun derfor måtte vise seg fram i dag.

Og hun var like vakker som alltid, der hun strålte for oss i noen små minutter.

Velkommen tilbake, kjære sol.

Les også: Lesernes solbilder

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter